Amb l’objectiu de fomentar la projecció exterior del municipi i en el marc de la nova campanya de Turisme de Castelldefels “Sí, és aqui”, els jardins del Castell acullen aquest divendres, 17 de setembre (22h), i dissabte, 18 de setembre (22h), el festival de dansa Cooking Dance, programat en principi per al passat mes de juliol i que es va haver d’ajornar per normativa Covid

Es tracta d’una gala de dansa d’estrelles internacionals enfocada a mostrar el talent dels ballarins i de les companyies de ballet més importants del món. Amb obres del vocabulari clàssic, passant per peces més neoclàssiques, sense oblidar obres emblemàtiques i contemporànies creades especialment per a l’ocasió.

“L’ampli repertori de què disposem, permet a aquest grup únic de ballarins, presentar extractes de les obres més belles del panorama de dansa. Tindrem una vetllada excepcional en la qual podrem gaudir de la tradició de l’escola clàssica i de la dansa contemporània que s’uneixen per donar forma a una experiència única”, expliquen des de l’organització.

Entre d’altres, es podrà gaudir de la peça Un Segundo, interpretada per Odeymis Torres primera ballarina del ballet contemporani de Cuba i de Leandro P. Sanabria, primer ballari del ballet de Cuba, que ha estat guardonada recentment amb el Gran Prix del concurs internacional de coreografia DanceCoreoInternational, de La Habana

Les entrades son gratuïtes però s’ha de reservar a través de:

• cookingdance@cookingdance.cat

• 934 91 04 06 (horari de telèfon de 9 a 17h)

• Oficina de Turisme de Castelldefels (carrer Pintor Serra Santa, 4)

L’objectiu del festival de dansa és crear un esdeveniment únic generant un conjunt d’activitats obertes al públic en general, involucrant tant a professionals de la dansa, artistes nacionals i internacionals i coreògrafs de diferents disciplines. “El Cooking Dance Festival és el resultat de la feina i l’experiència de molts anys en el món de la dansa, el que ens ha portat a crear un Festival únic, ja que el seu dinamisme i frescor ens permet arribar a tot el món”, afegeixen des de l’organització del certamen. “Tenim el propòsit d’atraure un públic que bé per desconeixement o poca proximitat no està introduït en aquest art, i a el mateix temps oferir un Festival de gran qualitat per a tots els aficionats i entesos en dansa”.

Font: Ajuntament de Castelldefels (elCastell)

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here