Els càrrecs electes locals recorden a l’executiu català que els consistoris s’han trobat sols a l’hora d’impulsar múltiples polítiques socials

Els alcaldes i alcaldesses socialistes del Baix Llobregat han demanat a la Generalitat una major inversió a la comarca i li han recordat que els consistoris “s’han trobat sols” a l’hora d’impulsar múltiples polítiques socials que depenen, en bona part, de l’executiu català.

En una trobada realitzada aquest dilluns, que tenia com a objectiu analitzar l’inici del nou curs polític, els alcaldes i alcaldesses socialistes van subratllar que “la pandèmia ha aguditzat problemàtiques ja existents com ara la de l’habitatge” i van demanar al govern català “que es posi les piles per tal que no es cronifiquin”.

Així mateix, van valorar “força negativament” els primers 100 dies de Pere Aragonès al capdavant de la Generalitat i li van exigir que fixi “un rumb polític que prioritzi la recuperació de l’economia, la reducció de les desigualtats i el retrobament entre catalans i catalanes”.

El primer secretari del PSC del Baix Llobregat i alcalde de Sant Joan Despí, Antoni Poveda, va afirmar que la reunió “ha estat molt profitosa” perquè “ha permès compartir reflexions del moment polític actual” i “veure com afrontar els reptes polítics que ens esperen en els propers mesos”. Poveda també va dir que “cal una major implicació” del govern d’Aragonès amb el medi ambient perquè “la crisi climàtica és una realitat i és necessari el treball de totes les administracions, també de la Generalitat”.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here