Hi ha previstos concerts, entre d’altres de Joan Isaac i de grups de versió, i espectacles d’humor i infantils en diversos espais perimetrats, amb reserva d’entrades, així com activitats de cultura popular i tradicional

La Festa Major de Sant Mateu 2021 encara no serà com les anteriors a la pandèmia de Covid per motius obvis. Tanmateix, Ajuntament i entitats han preparat un programa lúdic i cultural que impregni d’ambient festiu la ciutat del divendres 17 al dimarts 21 (festivitat local) de setembre.

Seran activitats que tindran lloc en espais perimetrats i amb reserva d’entrada gratuïta per Internet, com l’any passat, per garantir distàncies de seguretat i control d’aforament. Els patis d’escoles tornaran a ser escenari d’alguns actes, tot i que també s’hi faran a l’esplanada del carrer Sant Antoni M. Claret amb c. Bruc i a la pista coberta del parc Pou d’en Fèlix.

De la programació destaquen concerts del cantautor espluguí Joan Isaac i de diversos grups de tribut i de versions. També hi haurà espectacles infantils, com els d’El Pol Petit i Dàmaris Gelabert, i d’humor. Davant l’alta demanda de la ciutadania, l’Ajuntament ha programat una segona actuació de l’espectacle infantil ‘Vull cantar i vull ballar’, del grup El Pot Petit. També es farà per primera vegada un festival jove de talents locals.

La cultura popular i tradicional serà protagonista, amb una desena d’entitats participants. A més torna el Mercat ‘Esplugas City’ al carrer Església entre els dies 17 i 19, amb parades però sense espectacles. Pots accedir al programa complet aquí.

La reserva d’entrades s’ha de fer a través del següent enllaç.

El pregó, al parc Can Vidalet

El pregó, que correrà a càrrec de personal sanitari dels dos centres d’atenció primària (CAP) d’Esplugues, es farà excepcionalment al parc de Can Vidalet, als jardins posteriors de l’Escola Oficial d’Idiomes. S’hi podrà accedir només amb invitació.

La fira d’atraccions, al Rayo Amarillo

La fira d’atraccions canvia la seva ubicació habitual del carrer Andreu Amat i es trasllada al solar conegut com a Rayo Amarillo, entre avinguda Cornellà i carrer Sant Antoni Maria Claret.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here