Amb l’objectiu de donar suport a la música i totes les professions que en depenen, el retorn del festival santboià es va duur a terme sense perdre la seva marca i essència. L’Altaveu ha superat expectatives i ha resultat un encert en tots els sentits, segons l’organització

Més de 3500 persones van poder gaudir el passat cap de setmana del festival de descobertes, segur i adaptat a la situació actual, amb aforaments reduïts, seients i format més íntims i amb una proposta artística singular, sorprenent i de qualitat.

Diumenge va finalitzar una edició molt rica i diversa amb diferents propostes artístiques: emoció i proximitat amb la Joana Serrat, la Valeria Castro i Los Hermanos Cubero; la força i rotunditat d’artistes com Ana Brenes i Queralt Lahoz; la creació de textures sonores singulars portades a terme per Amaia Miranda o Lucía Fumero o l’aproximació a propostes carregades de riquesa lírica desgranades per Alessio Arena, Delafé i Hijos del Trueno.

La producció pròpia “Drummers of Altaveu” va fer valdre, un cop més, el talent local amb un espectacle molt sorprenent; amb 32 bateries que van poder interpretar grans moments de la música pop i rock a la Plaça de l’Agricultura.

L’equip de l’Altaveu ha valorat molt positivament en un comunicat: <<la resposta del públic, amb uns emplaçaments nous, singulars i adaptatius que han funcionat a la perfecció per als formats dels diferents espectacles dins d’un entorn únic>>.

Segons l’organització, d’aquesta manera s’ha aconseguit arribar <<amb més proximitat i intimitat a un públic que ha respost emocionat, receptiu i participatiu>>. Un públic diferent que s’ha adaptat a la transversalitat de les propostes més íntimes i nues d’artistes que han presentat nous formats.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here