Aquest cap de setmana, el dissabte i el diumenge, té lloc a Sant Feliu de Llobregat la primera edició de la Fira d’editorials independents. Era previst celebrar-la als jardins del Palau Falguera però la pluja va obligar a traslladar-la dissabte a la Sala Iberia.

La iniciativa està organitzada per “La Mordida Literaria” i neix seguint el fil de la Setmana de la Poesia que ja suma 10 edicions.

La Baixa compta amb la participació de 16 editorials independents i una llibreria, que representen un ampli ventall de projectes i de temàtiques. Durant les dues jornades s’han programat activitats variades que inclouen presentacions de llibres, teatre infantil, recitals de poesia i col·loquis al voltant del món del llibre.

Els actes s’han iniciat aquest dissabte dia 18 a les 11 del matí  amb l’obra teatral “La rateta voladora”; a més d’altres activitats, també s’hi presenten els llibres “Historia de mi muerte. Un vuelo antifascista sobre Roma” de Lauro de Bosis i “Confins” de Cristina Arenas.

El dimenge19, tornen les activitats infantils i les presentacions; en aquest cas, del catàleg de Documents Documenta i de “El pare mort” de Donald Barthelme. A més de tertúlies, també es celebra un recital de poesia i tindrà lloc l’actuació de Quim Armengol amb versions musicals de diversos poemes.

Les jornades tenen el suport de l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here