La cantant de Sant Esteve Sesrovires, Rosalía, continua acumulant reconeixements. La seva col·laboració amb la cantant nord-americana Billie Eilish li ha significat guanyar el premi MTV al millor vídeo llatí de l’any als MTV Video Music Awards 2021. Rosalía ha rebut la distinció per la cançó “Lo vas a olvidar” inclosa en la banda sonora de la sèrie  d’HBO “Euphoria”.

El guardó es va anunciar fora de la gala de lliurament dels premis que va tenir lloc a Nova York i que ha distingit artistes com Justin Bieber, Olivia Rodríguez, BTS o Madonna.

Rosalia s’ha imposat a d’altres nominats com Maluma, Bad Bunny, J. Balvin, Dua Lipa o Black Eyed Peas amb Shakira.

Posteriorment, la cantant catalana ha tornat a ser noticia per la seva presència a la MET Gala 2021, que s’ha celebrat al Museu Metropolità de Nova York, després de la suspensió de l’edició  de l’any passat provocada per la pandèmia.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here