La pilot de Corbera de Llobregat, Laia Sanz, ha aconseguit guanyar el seu catorzè títol mundial de trial al classificar-se en primer lloc en el Gran Premi de Portugal, a Gouveia, superant a la britànica Emma Bristow.

Sanz, de 35 anys d’edat, pilot de l’equip GasGas, suma a més dels títols mundials de trial, cinc campionats europeus de la mateixa especialitat i cinc mundials d’enduro. I a més ha participat onze vegades al Rally Dakar, aconseguint classificar-se en novena posició l’any 2015. Un historial brillantíssim.

A Portugal, la corberenca necessitava guanyar i ho va fer superant Berta Abellán i Emma Bristow, que va quedar a quatre punts de la Laia. La campiona mundial va expressar en un comunicat la seva emoció perquè “desprès del que he patit els darrers anys, em mereixia aquest títol més que mai”. Sanz ha recuperat el títol vuit anys després del darrer i l’ha dedicat al seu tiet Santi, mort la setmana passada.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here