Aquest dimarts dia 21, a les 18 hores, es podrà seguir per zoom la cinquena sessió, l’acte de conclusió, del Projecte Transició Energètica i Territori.

Es tracta d’un cicle de debats amb un format innovador que ha servit per trencar fronteres mentals entre diversos territoris de Catalunya. Amb l’impuls de CMES ( Col·lectiu per a un nou model Energètic i Social Sostenible), tres centres d’estudis de diverses comarques hi ha participat de forma activa: el Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat (CECBLL), el Centre d’Estudis de la Ribera d’Ebre (CERE) i l’Àmbit de Recerques del Berguedà (ÀRB).

L’objectiu del cicle ha estat posar en comú el coneixement sobre la crisi del sistema energètic actual no renovable i els seus efectes sobre els recursos, el canvi climàtic i el medi ambient. En els debats s’ha apostat per un nou model energètic per al desenvolupament sostenible de la nostra societat, en el que el territori serà clau.

Aquest dimarts, Carles Riba (CMES) fa la presentació de les conclusions. Hi participen també Genoveva Català (CECBLL), Josep-Sebastià Cid (CERE) i Rosa Serra (ÀRB). La intervenció de clausura està protagonitzada per un dels millors experts del país en temes relacionats amb l’ecologia, el professor jubilat de la Universitat de Barcelona, Joaquim Sempere.

 

Aquest dimarts dia 21, a les 18 hores, es podrà seguir per zoom la cinquena sessió, l’acte de conclusió, del Projecte Transició Energètica i Territori.

Es tracta d’un cicle de debats amb un format innovador que ha servit per trencar fronteres mentals entre diversos territoris de Catalunya. Amb l’impuls de CMES ( Col·lectiu per a un nou model Energètic i Social Sostenible), tres centres d’estudis de diverses comarques hi ha participat de forma activa: el Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat (CECBLL), el Centre d’Estudis de la Ribera d’Ebre (CERE) i l’Àmbit de Recerques del Berguedà (ÀRB).

L’objectiu del cicle ha estat posar en comú el coneixement sobre la crisi del sistema energètic actual no renovable i els seus efectes sobre els recursos, el canvi climàtic i el medi ambient. En els debats s’ha apostat per un nou model energètic per al desenvolupament sostenible de la nostra societat, en el que el territori serà clau.

Aquest dimarts, Carles Riba (CMES) fa la presentació de les conclusions. Hi participen també Genoveva Català (CECBLL), Josep-Sebastià Cid (CERE) i Rosa Serra (ÀRB). La intervenció de clausura està protagonitzada per un dels millors experts del país en temes relacionats amb l’ecologia, el professor jubilat de la Universitat de Barcelona, Joaquim Sempere.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here