El Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat presenta el llibre “Descobrir el Canal de la Infanta. Set itineraris per la xarxa” a Cornellà de Llobregat, aquest dijous, dia 23 de setembre a les 6 de la tarda.

Intervindran Genoveva Català, presidenta del CECBLL, Gema Tribó, coautora de la publicació i els també coautors Ignasi Doñate i Roger Lloret. Clourà l’acte l’alcalde Antonio Balmón.

El nom oficial del Canal, construït entre el 1817 i el 1820, era el de Canal de la Serenísima Infanta Doña Luisa Carlota de Borbón i passava pels llavors municipis de Molins de Rei, Santa Creu d’Olorda, Sant Feliu de Llobregat. Sant Joan Despí, Cornellà, l’Hospitalet i Sants en un trajecte que arribava als disset quilòmetres i mig.

L’acte està previst que sigui presencial i a l’aire lliure, a l’Avinguda de Can Corts, 11. En cas de pluja es faria ala Societat Coral la Unió, a pocs metres del lloc previst inicialment.

La presentació té el suport del Consell Comarcal del Baix Llobregat, del Departament de Cultura de la Generalitat i de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here