Maria Miranda, alcaldessa de Castelldefels, substitueix com a vicepresidenta primera de l’Àrea Metropolitana de Barcelona a Raquel Sánchez que, en tant que alcaldessa de Gavà, ostentava aquest càrrec fins que va ser nomenada ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana del govern de Pedro Sánchez.

Es manté així l’equilibri institucional dins l’AMB, en la que els Comuns, a través de l’alcaldessa de Barcelona Ada Colau exerceixen la presidència i el PSC té la vicepresidència executiva i la vicepresidència primera.

El BOPB( Butlletí Oficial de la Província de Barcelona) publicava aquest dimarts 21 de setembre la decisió de la presidenta de l’AMB adoptada a proposta del PSC.

L’alcaldessa de Castelldefels assistirà a partir d’ara a la Junta de Govern i a la Comissió Executiva com a membre de l’equip de govern de l’AMB. Miranda entra a l’executiva sense portar una cartera concreta i entre les seves funcions està la de substituir, en cas d’absència, a la presidenta Ada Colau i al vicepresident executiu Antonio Balmón, alcalde de Cornellà.

Font: elCastell.org

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here