Entre el divendres 24 i el dilluns 27 de setembre, El Prat de Llobregat, després de les mobilitzacions per preservar el seus espais naturals, recupera la festa i l’activitat lúdica. La ciutat sortirà al carrer per gaudir de la música, la cultura tradicional, els concerts i els balls, sempre respectant les mesures de seguretat sanitària.

El divendres 24 tindrà lloc el Pregó de la Festa Major. Aquest any anirà a càrrec d’una pratenca il·lustre, la científica Carlota Dobaño. És llicenciada en Farmàcia i Farmacologia per la UB i doctorada per la Universitat d’Edimburg. És una autoritat mundial en matèria del tractament de la malària. Des de l’aparició de la covid19 ha compaginat aquesta tasca amb la recerca de mecanismes immunitaris induïts per la infecció amb SARS-CO-19. Tot un homenatge al personal científic que ens ha ajudat a lluitar contra la pandèmia.

Entre les actuacions més destacades es poden citar la d’Edu Soto amb “Más vale solo que ciento volando”, el concerts de Roba Estesa i de la Unió Filharmònica del Prat, l’actuació de Maika Makosvski, la XXXIV Trobada Gegantera, l’espectacle de Quim Masferrer, el tributs a The Beatles, a càrrec de Flaming Shakers, i a Frank Sinatra, amb Agustí Burriel, i el Castell de Focs de Festa Major, que suposarà la cloenda de les festes.

Les entrades es poden adquirir a la plataforma de venda d’entrades de l’Ajuntament del Prat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here