Un pastor evangèlic de la localitat de Collbató (Baix Llobregat) ha acceptat aquest dimecres quatre anys de presó abans del judici a l’Audiència de Barcelona per abús sexual continuat d’una nena mentre aquesta tenia entre 6 i 10 anys, durant el període que va de 2011 a 2015. L’home es va aprofitar del llaços de confiança creats amb la nena a qui donava educació religiosa i cuidava al costat dels seus germans.

La Fiscalia demanava sis anys de presó, prohibició d’aproximació durant deu anys i 10.000 euros d’indemnització. Finalment les parts han pactat una pena de quatre anys, prohibició d’aproximació  a 1.000 metres durant set anys i 5.000 euros d’indemnització. El president del tribunal ha advertit que el condemnat haurà d’ingressar a presó atès que la pena supera els 24 mesos.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here