Aquest mes de setembre s’ha confirmat  el trencament de relacions entre la CUP i La Barrina, el Casal popular de Molins de Rei.

La CUP de Molins ha anunciat en un comunicat que deixa La Barrina, després de diversos mesos de debat. Segons els cupaires, “després de diverses i llargues converses, amb la dificultat afegida pel tancament i distanciament per la pandèmia, hem pogut anar constatant les diferències entre ambdós projectes, fet que finalment ha motivat la nostra decisió”.

La CUP afirma que en les pròximes setmanes concretarà quin serà el nou espai on fer les assembles d’aquesta organització política, amb representació a l’Ajuntament de Molins de Rei i al Parlament de Catalunya.

La Barrina es va crear el 2014 com a “punt de trobada autogestionat i compromès”. Vol ser un espai on interactuïn les persones identificades “amb els moviments socials i de l’esquerra anticapitalista per caminar cap a la unitat dels Països Catalans”.  La similitud d’objectius entre la CUP i el Casal no ha pogut evitar el trencament.

Font: CUP de Molins de Rei

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here