Enmig del rebombori provocat per la detenció i posterior posada en llibertat de l’expresident Puigdemont a l’Alguer, a Sardenya, l’Assemblea Nacional Catalana de la capital del Baix Llobregat, Sant Feliu de Llobregat, ha publicat un polèmic tuït acusant de covardia a la directora del diari ARA, Esther Vera.

L’origen del conflicte el trobem en l’article publicat pel catedràtic de Dret Processal de la Universitat de Barcelona, Jordi Nieva, al diari  ARA en el que tot i mostrar-se en contra de “l’absurda insistència del Tribunal Suprem espanyol” en perseguir Puigdemont,  afirma que aquest “té mala peça al taler” i es pregunta qui li va aconsellar viatjar a Sardenya on podia passar que la justícia italiana actués en contra seva. Nieva considera que la prioritat de Puigdemont hauria de ser “intentar aconseguir que no l‘entreguin per sedició almenys”

L’ANC es pregunta per què el diari ARA perd lectors i respon que és “per la covardia de la seva directora Esther Vera i per contractar “professors” amb molta ideologia i poc coneixement com Jordi Nieva”. En un altre tuït l’ANC santfeliuenca afirma que “Tenim un greu problema amb les universitats catalanes i amb els professors. En Jordi Nieva parla més amb l’estómac que amb el cervell”. Esther Vera és una prestigiosa periodista situada en l’òrbita sobiranista. Jordi Nieva és una personalitat reconeguda en el món del Dret, que s’ha mostrat molt crític amb el Tribunal Suprem espanyol al llarg de tot el procés independentista.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here