L’Associació Solidança, una entitat sense ànim de lucre, amb 20 anys d’experiència en l’àmbit de l’economia social i solidària, continua apostant per la reutilització de residus.

L’entitat, que té la seva seu al Raval de Les Begudes de Sant Joan Despí i que disposa també de Solidança Treball E.I, S.L, al carrer Treball de Sant Just Desvern, impulsa ara un nou projecte de recollida de voluminosos al Gironès i un nou servei de recollida a domicili a Mataró.

Dins el marc de la seva voluntat de donar a conèixer la seva tasca, Solidança ha iniciat una col·laboració amb la influencer Carlota Bruna, participant en el seu projecte Macaranda. L’entitat, d’altra banda, continua promovent la formació professional per a persones en situació de vulnerabilitat social.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here