La Festa Major de Sant Miquel recupera el seu esperit i torna a l’aire lliure. Des del divendres 24 de setembre, en que van començar les festes amb el pregó a càrrec del Festival de Cine de Terror, fins el diumenge 3 de setembre, Molins de Rei viu tot un seguit d’activitats festives i culturals.

Diversos esdeveniments centren la programació d’enguany: el cinquè aniversari del Petit Camell, el lluïment de les entitats de foc, el concert de l’Elena Gadel, les havaneres, cinema a la fresca, l’actuació de Bipolar, les matines del Camell, els grallers i els bastoners, la ballada de gegants, corre-cuita del Camell, els castellers o la fi de festa amb Drone Light Show, són tan sols alguns exemples de les possibilitats de gaudir que la Festa proposa.

Durant els dies amb més activitat funcionarà un Punt Lila, per tal de que es visqui una Festa Major sense agressions o comportaments sexistes.

L’organització ha fet un esforç per a que, malgrat la pandèmia continua present tot i que amb menys força, el retorn als carrers sigui segur.

Font: Ajuntament de Molins de Rei

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here