La celebració de l’inici de les obres del soterrament de les vies de RENFE a Sant Feliu de Llobregat que tindrà lloc aquest proper dissabte dia 2 d’octubre ha agafat una volada més que destacada.

El públic s’ha bolcat en les tres actuacions previstes: Reggae per Xics, OBK i Seikos. Les 900 localitats posades a disposició de la ciutadania per a cada actuació ja estan exhaurides.

Però la repercussió institucional també serà molt gran: superant les discrepàncies polítiques que marquen l’actualitat, han assegurat la seva presència a l’acte, que tindrà lloc a 2/4 de 8 del vespre, el president de la Generalitat, Pere Aragonés, la presidenta de l’Àrea Metropolitana i alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, l’alcaldessa de l’Hospitalet i presidenta de la Diputació de Barcelona, Núria Marín, que intervindrà en nom de les ciutats que també reivindiquen el soterrament als seus municipis, com és el cas de l’Hospitalet i de Montcada i Reixac, i el Secretari d’Estat d’Agenda 2030 del Govern central, Enrique Santiago. Totes aquestes personalitats acompanyaran a Lidia Muñoz, alcaldessa de Sant Feliu, que previsiblement valorarà els anys de lluita de la ciutat fins arribar a assolir aquesta fita històrica. També intervindrà el primer tinent d’alcaldia i regidor de participació, Oriol Bossa.

En el curs de l’acte es presentaran els tres projectes finalistes d’urbanització de l’espai alliberat de les vies, que es sotmetran a votació popular el mes de novembre per a que la ciutadania elegeixi el projecte guanyador.

La Festa tindrà lloc durant la tarda i nit del dissabte a l’antic camp de futbol de la Rambla Marquesa Castellvell.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here