El Procicat va permetre aquesta setmana que el RDC Stadium de Cornellà- El Prat, arribés a un 60 per cent d’aforament. Així doncs, aquest diumenge 23.377 espectadors han pogut assistir al partit que enfrontava l’Espanyol amb el Real Madrid.

I els aficionats que s’han acostat a l’Estadi han encertat. L’Espanyol ha guanyat per dos gols a un al Real Madrid. Els gols de l’equip de casa els han fet Raul de Tomás al minut 17 i Aleix Vidal al 60. El gol del Madrid ha estat obra de Benzemá al minut 71. Després, patiment fins al final, però l’Espanyol, a diferència d’altres ocasions, ha sabut conservar la victòria.

Amb aquest resultat l’Espanyol es situa provisionalment en el lloc dotzè de la classificació amb nou punts.

Progressivament els estadis van recuperant la normalitat perduda a causa de la pandèmia  i s’espera que ben aviat es pugui arribar al 100 per cent d’aforament.

Fotografia: Marca.com

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here