L’any 1996 el Ple municipal de l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat aprovava els estatuts del Consell Municipal de Dones. Era un reconeixement a la força del moviment feminista a la ciutat. El Consell ha permès articular la veu de les dones en els àmbits social i polític durant un quart de segle.

EL Consell és un òrgan de participació de les dones organitzades en entitats o grups, i també a títol individual, que han volgut aportar experiència, sabers i sonoritat la vida ciutadana.

Amb motiu de l’aniversari, aquest dimecres 13 d’octubre la Sala dels Àustries  del Palau Falguera acollirà a dos quarts de set una taula rodona com a reconeixement a totes les dones que han aportat la seva feina al moviment feminista de la ciutat. Intervindran la presidenta de l’Institut Català de les Dones, la consellera comarcal de Feminismes, Gent gran i Diversitat Sexual i de Gènere, i la vicepresidenta del Consell de Dones de Barcelona. Clourà l’acte Loren Rider, regidora de Feminismes i Polítiques LGTBI de l’Ajuntament de Sant Feliu. Hi haurà una fila 0 amb representants de diferents òrgans de participació de la ciutat i grups de dones.

Font: Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here