Del 13 al 24 d’octubre Sant Just Desvern viu les Festes de Tardor 2021. Enguany tenen un clar contingut reivindicatiu i inclouen una conferència del professor d’Història, Ferran Gallego, sobre “Com es va formar el feixisme a Espanya” i un homenatge a l’escriptora valenciana Isabel Clara Simó, dins el Correllengua 2021, que porta per títol “Si no salvem la llengua, no salvarem el país”.

També tindrà lloc la celebració del vintè aniversari de l’entitat Acció Solidària i Logística i la representació del musical “Mamma Mia”. Can Ginestar també acollirà diverses activitats, per a infants i folklòriques. I el barri de Mas Lluí també podrà gaudir de la Festa del Traç i d’altres actes.

Menció especial per a la nit de Sant Just al carrer, el dissabte 23. Amb botigues obertes, tapes i punts de restauració i shopping night. La nit tindrà una segona part el diumenge amb el Sant Just al carrer amb tot tipus d’espectacles d’animació.

Font i fotografia : Ajuntament de Sant Just Desvern

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here