El 15 d’octubre es recorda l’assassinat del president Lluís Companys pel règim franquista l’any 1940. I precisament aquest dia el cantautor Francesc Pi de la Serra ofereix un recital a Castelldefels amb un títol ben explícit: “Cançons de combat”.

L’actuació tindrà lloc divendres al Teatre Plaza a les vuit del vespre. El públic podrà escoltar cançons emblemàtiques en la carrera de l’artista, com “Sento el vent” o “Si els fills de puta volessin”. Aquestes cançons formen part del darrer disc de Pi de la Serra anomenat “Cançons de combat” que recull tot un seguit de composicions que varen ser part de la lluita contra les injustícies pròpies de la  dictadura franquista però el cantant recorda que algunes “avui continuen passant”.

El recital inclou “Cançó en I”, “La Cultura”, “Merda”, “Mediocritat” i moltes altres; a més de picades d’ull a cançons d’amics com l’Ovidi Montllor i d’altres de referencials com  “Bella Ciao”.

Pi de la Serra repassa l’actualitat a través de cançons fetes en diverses èpoques però que no són tan sols un recordatori sinó una denúncia ben actual, sempre amb la qualitat musical que el caracteritza.

Font: Ajuntament de Castelldefels

Fotografia: JM. Morales. L’Auditori

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here