La zona dels Banys de Castelldefels ve patint, com passa en d’altres municipis, una gran concentració de “botellots” que provoquen incidents de tot tipus. L’Ajuntament s’ha fet ressò de la preocupació dels veïns i vol incrementar la seguretat en aquesta zona d’oci nocturn pròxima a la platja i d’afluència metropolitana.

L’alcaldessa de la ciutat, la socialista Maria Miranda, després de reunir-se amb els caps de la Policia Local i del Cos de Mossos d’esquadra per analitzar la situació, ha demanat una reunió al conseller d’Interior de la Generalitat, Joan Ignasi Elena, per tal de demanar-li més presencia policial a la zona dels Banys.

El fenomen dels “botellots” s’ha generalitzat a causa de les restriccions derivades de la  pandèmia i afecta a les zones d’oci nocturn de forma permanent i ,de forma esporàdica,  a municipis que celebren les seves festes. Al costat de joves que tan sols volen divertir-se han aparegut grups violents que agredeixen i roben als concentrats més joves. El Departament d’Interior de la Generalitat, responsable del manteniment de l’ordre públic a Catalunya, s’ha vist desbordat en diverses ocasions per grups que han arribat a agredir a la policia.

Font: Ajuntament de Castelldefels

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here