La pilot de Corbera de Llobregat, Laia Sanz, ha guanyat aquest diumenge el campionat mundial d’enduro.

El fet que Sanz hagi decidit participar en el proper Ralli Dakar conduint un cotxe, no ha suposat que deixi de banda les seves possibilitats amb moto. I aquest diumenge a França ha encadenat dues victòries en la darrera cursa i ha guanyat el campionat del món d’enduro.

La pilot de Gas Gas s’ha imposat a Jane Daniel a la primera prova i a la catalana Mireia Badia a la segona.

Aquest és el sisè títol mundial d’enduro que guanya Laia Sanz. El darrer havia estat l’any 2016. Aquesta temporada la pilot de Corbera ha conquerit a més el campionat mundial de trial. En total ha guanyat vint títols mundials en diverses especialitats.

Fotografia: enduro.com

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here