La Comissió de Salut de Parlament de Catalunya ha aprovat una Resolució sobre el CAP El Castell de Castelldefels. Havia estat presentada pel grup d’En Comú Podem, després de la visita que el portaveu d’aquest grup parlamentari, David Cid, havia fet al CAP de la ciutat a instàncies del grup municipal de Movem en Comú Podem de la localitat.

La Proposta de Resolució exposava que els equips de medicina i infermeria de Castelldefels fa setmanes que expressen públicament que es troben en una situació límit i així ho han fet arribar en una carta oberta als regidores i regidores del consistori municipal. Denuncien que no reben els recursos indispensables per fer front a les necessitats sanitàries dels ciutadans i ciutadanes i reclamen ampliar la plantilla d’infermeria, cobrir les vacants existents tant a medicina com a infermeria, reduir les llistes d’espera i avançar en la construcció del tercer CAP de Castelldefels.

La proposta de Resolució d’En Comú Podem recollia totes aquestes reivindicacions. Des de el grup municipal de Movem en Comú Podem de Castelldefels es destaca que amb la PR ja aprovada “s’incrementarà la plantilla d’aquest equipament i es restablirà el ritme normal de proves diagnostiques”.

Font: Movem en Comú Podem de Castelldefels

Fotografia David Cid: Europapress

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here