El festival Arrela’t  d’Esplugues de Llobregat es celebra durant la tardor coincidint amb la castanyada. Hi tenen cabuda diversitat de propostes de música, cançó i dansa de cultura tradicional i popular. Aposta per la qualitat i es dirigeix a tot tipus de públic i afinitats musicals.

L’objectiu del Festival és omplir un buit existent en el programa cultural d’Esplugues. És una proposta del grup TIC-Tradicions i Costums de l’associació Espluga Viva. Rep el suport de l’Ajuntament de la ciutat, de la Generalitat de Catalunya i de la Diputació de Barcelona.

La programació es va iniciar el passat dia 2 amb una conferència sobre “L’ànima de les cançons”. Però la major part de propostes  es concentren durant  la segona quinzena del mes: Rumba ( el dia 19), Criatures ( el dia 22), Guillem Roma ( el dia 24) o el II Combat de Glosa ( el dia 29).  El dia 30 es el que concentra més actuacions: Marcel Caselles i convidats, Les Pasquines, La Fera, i Joan Garriga. Finalment el dia 31 hi ha un concert de Safolk per celebrar la castanyada. La majoria d’activitats es celebren al Recinte La Rajoleta.

Font: Espluga Viva

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here