Nil Moliner, el cantant de Sant Feliu de Llobregat, ha donat a conèixer el seu darrer disc, “Un secreto al que gritar” i la seva gira 2022, “Nuestra Locura Tour”.

Després de les limitacions provocades per la pandèmia el darrer any i mig, Moliner presentarà el seu nou disc, “Un secreto al que gritar” (Warner Music) en una gira per l’Estat espanyol farcida de concerts.

Durant aquest darrer trimestre del 2021 actuarà a Valladolid, Gijón i Santiago de Compostela. Ja al 2022 ho farà a Pamplona, Bilbao i Madrid.

Un moment especial de la gira serà el concert que tindrà lloc a Barcelona , el 26 de març, en un escenari de luxe com és el Palau Sant Jordi. Tot un repte i una oportunitat d’actuar davant la seva gent més propera, començant pels seus amics i amigues de Sant Feliu de Llobregat, amb els que acaba de compartir les Festes de Tardor.

Aquest disc “autobiogràfic” de l’artista santfeliuenc  vol ser un cant a l’eufòria i a la llibertat. Els onze temes conformen la seva obra “més meditada”. L’àlbum inclou com a novetat la seva primera cançó en català: “Som ocells”. Tot i que Moliner afirma que el seu projecte és en castellà també diu que no es posa barreres si li surten més cançons en català. Ha afegit que “sabia que algun dia trauria una cançó en català i volia que la primera m’emocionés realment”

Nil Moliner és un dels artistes que gaudeix avui de més èxit. Les seves cançons acumulen milions de reproduccions en les diferents plataformes de streaming. La gira que començarà aquest proper mes de novembre serà un pas més en la seva consolidació com a cantant.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here