L’Associació Industrial per a la  Producció Neta de la Vall Baixa del Riu Llobregat (AIPN)  trona a celebrar la seva Jornada Anual sobre Medi Ambient i Producció Neta de forma presencial. Tindrà lloc a l’Acadèmia Sánchez Casal, al Prat de Llobregat, aquest dijous, 28  d’octubre, a partir de les 9 del matí.

AIPN vol analitzar quin són els reptes ambientals del nou Govern de la Generalitat. Per aquest motiu intervindran la consellera d’Acció Climàtica, Alimentació  i Agenda Rural, Teresa Jordà, el director der l’Agència Catalana de l’Aigua, Samuel Reyes, el director de l’Agència de Residus de Catalunya, Isaac Peraire, i el director general de Qualitat Ambiental i Canvi Climàtic, Marc Sanglas. Tots ells presentaran les línies mestres dels organismes que dirigeixen i que depenen del Govern de la Generalitat.

Abordar els reptes ambientals de la Generalitat de Catalunya  és avui un tema de gran actualitat i interès. Sembla que les dues forces que integren el Govern, ERC i Junts per Catalunya, no tenen la mateixa visió de quines polítiques ambientals ha d’impulsar la Generalitat. I un dels temes de discrepància més evident es produeix en el municipi on es celebra la Jornada, el Prat de Llobregat, a causa de les diferents visions sobre el projecte d’ampliació de l’aeroport. La gestió de l’aigua i dels residus al Delta del Llobregat i a tota la comarca són també qüestions que afecten a la vida quotidiana de la ciutadania i de les empreses.

L’AIPN és un organització sense ànim de lucre, creada aquest any 2021, que promou el desenvolupament sostenible en l’exercici de l’activitat econòmica i industrial. Està integrada per empreses de sectors diversos ubicades a la Vall Baixa i el Delta del Llobregat.

Font: Comunicació AIPN

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here