Aquest divendres 29 d’octubre l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) amplia el servei de parades intermèdies a demanda del Nitbus al la línia N12 al pas per Sant Feliu de Llobregat. Les persones de Sant Feliu que per raons de feina o d’oci hagin d’utilitzar el servei nocturn d’autobús, podran beneficiar-se d’aquesta nova possibilitat, especialment pensada per a dones i menors, però que, lògicament, pot utilitzar tothom.

La parada a demanda es pot utilitzar en tot el tram final de la línia que recorre el centre urbà de Sant Feliu. Contretament en l’eix de la Rambla Marquesa Castellvell i de la carretera Sànson, entre les parades Avinguda Montejurra-Consell Comarcal i Carretera Laureà Miró- La Salut.

El regidor de Medi Ambient, Mobilitat i Lluita contra el Canvi Climàtic de l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, Manel Leiva, exposa que “les parades a demanda del Nitbus són una millora de la seguretat” de la ciutadania i que aquest fet “es tradueix en un augment de la confiança en el transport públic”. I afegeix que “tot plegat, constitueix una millora de la funcionalitat i una democratització de l’ús”.

El sistema de funcionament de les parades intermèdies a demanada requereix avisar al conductor del lloc aproximat on es vol fer la parada ( quan no sigui una parada programada en la línia nocturna), sempre dins la ruta oficial, per tal que el conductor pugui decidir el lloc més segur per aturar-se. La baixada en aquesta casos es fa per la porta de davant. L’AMB va implantar el servei de parades a demanda ara fa tres anys.

El servei de Nitbus, arriba a 18 municipis de l’àrea metropolitana, amb una freqüència de pas de 20 minuts.

Font: AMB

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here