La Unitat d’Investigació de la Comissaria de Martorell del Cos de Mossos d’esquadra ( a la fotografia) ha propinat un bon cop a una banda de lladres que havien perpetrat diversos robatoris a l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

Dos dels presumptes delinqüents van ser detinguts el passat 22 d’octubre quan acabaven de robar en un domicili d’Igualada. L’endemà es va produir l’entrada judicial als domicilis que els  detinguts tenien a Abrera, Castelldefels i Barcelona. En aquest últim domicili es va detenir al tercer membre del grup.

El detinguts son tres homes de 25, 29 i 35 anys veïns de Sabadell, Barcelona i l’Hospitalet.

Durant els escorcolls a les cases on guardaven el material robat es va recuperar una gran quantitat de joies, entre les que es trobava un rellotge d’or valorat en 28.000 euros, així com aparells electrònics i diners en efectiu.

Els tres detinguts, tots tres amb antecedents policials, van passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar l’ingrés a presó per a dos d’ells i llibertat amb càrrecs per un tercer. Ara les investigacions dels Mossos es centren en poder retornar tots els bens recuperats als seus legítims propietaris.

Fa pocs dies el Cos de Mossos protagonitzava una altra actuació destacada en desmantellar una plantació de marihuana en una casa de Sant Just Desvern, en col·laboració amb la Policia Local del municipi. El dia 25 d’octubre, sota la tutela del jutjat d’instrucció d’Esplugues de Llobregat, els Mossos van entrar al domicili d’un home de 36 anys i veí de Sant Just. Com a conseqüència de l’escorcoll va ser detingut per un presumpte delicte contra la salut pública i per defraudació de fluid elèctric.

Font i fotografia: Cos de Mossos d’esquadra

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here