El beisbol a Viladecans compta amb una llarga trajectòria. Ara ha assolit una nova fita. El passat 17 d’octubre el Beisbol Viladecans es proclamava campió de la Copa de la Reina de softbol. Va guanyar per 4 a 0 al CBS Rivas a la final.

El triomf mereixia una celebració. I aquest passat divendres l’alcalde de la localitat, Carles Ruiz, rebia a les jugadores i els hi lliurava la Copa recentment guanyada.

El Beisbol Viladecans femení, dirigit per Josep Segura, després de 14 anys sense títols, es va proclamar campió de la Copa derrotant  l’equip madrileny CBS Rivas a la final, després de superar un altre equip del Baix Llobregat, el CBS Sant Boi, i a l’Antorcha de València, a qui va derrotar en un partit classificatori.

L’alcalde, Carles Ruiz, ha felicitat l’equip a les xarxes socials afirmant que “no podien acabar millor la temporada”.

El Club Beisbol Viladecans va néixer l’any 1945 amb la voluntat de promoure aquest esport a Catalunya. El Camp Municipal de Beisbol, inaugurat l’any 1987, va ser subseu als Jocs Olímpics de Barcelona 1992. El Club disposa en l’actualitat de totes les categories en beisbol i softbol i agrupa més de 120 jugadores i jugadors.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here