La presidenta del grup parlamentari d’En Comú Podem, Jéssica Albiach, va visitar divendres el Campus de Castelldefels de la Universitat Politècnica de Catalunya.

Albiach va recórrer les instal·lacions del Campus, acompanyada per les autoritats acadèmiques, per conèixer de primera mà la feina que realitza la UPC en R+D+I. Segons la dirigents dels Comuns, és “una tasca que demostra el potencial de la universitat pública com a motor de l’economia al nostre país”. En aquest sentit, va remarcar que “Cal parlar de destinar-hi un fiançament digne, perquè invertir en futur és justament això”

Jéssica Albiach va afirmar també que “Catalunya pot liderar la transformació científica i tecnològica que exigeix la transició ecològica. Tenim les eines, tenim professionals molt preparats per fer-ho. Ara només cal voluntat política perquè així sigui”.

El Campus del Baix Llobregat (CBL) és un espai territorial de la Universitat Politècnica de Catalunya ubicat al municipi de Castelldefels. Pertany al Parc Mediterrani de la Tecnologia (PMT). Va ser creat per acord del Claustre Universitari el 10 de maig de 2005 i des de llavors ha jugat un important paper com a centre universitari al Baix Llobregat.

Font: En Comú Podem

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here