Malestar profund dels barris de La Rierada, Sant Bertomeu i Vallpineda amb el consistori de Molins de Rei que presideix l’alcalde socialista Xavi Paz.

Fidel Castellví, Jaume Canal i Ismael Santonja, presidents de les associacions de veïns de La Rierada, Vallpineda i San Bertomeu, respectivament, han fet públic un escrit titulat “El barris de muntanya no #Som Molins de Rei”.

Les associacions del barris ubicats a  Collserola denuncien “l’abandonament per part de l’Ajuntament de Molins de Rei” i afirmen que “fa massa anys que els barris de muntanya del nostre municipi  estan del tot oblidats i els veïns reclamen més seguretat, millor mobilitat i que no se’ls exclogui de decisions del consistori” a qui acusen “d’afavorir només a un quants” i no a tots els vilatans i vilatanes.

La gota que ha fet vessar el got, expliquen, han estat els horaris i serveis especials cap el cementiri organitzats en motiu de la festivitat de Tots Sants. Però mes enllà denuncien la freqüència de la línia d’autobús que uneix La Floresta ( Sant Cugat del Vallès) i Molins de Rei. També exigeixen que els alumnes que cursen l’educació obligatòria als instituts de la vila, i que pleguen de les seves tasques  entre les 2 i les 4 de la tarda, puguin tornar a casa seva a l’hora de dinar.

Les associacions expliquen que voldrien ser responsables i deixar els seus cotxes a casa però que no poden escollir ser-ho. Finalment afirmen que “cada vegada resulta més clara la deixadesa per part de l’Ajuntament de Molins de Rei amb els barris de muntanya”

Font: Associacions de Veïns de La Rierada, Vallpineda i San Bertomeu

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here