Quaranta anys d’història mereixen una celebració especial. I el Festival de cinema TerrorMolins, de Molins de Rei, ja la té preparada.

Aquest divendres, 5 de novembre, comença el Festival amb una programació presencial, que supera la situació de l’any passat provocada per la pandèmia i que, també en línia, presenta gairebé 200 títols i compta amb la presència de més de seixanta convidats i convidades. Les activitats s’allargaran fins el 14 de novembre.

El programa inclou deu estrenes catalanes, trenta-set estrenes espanyoles, set d’europees i quatre mundials. A la Sessió Oficial assistiran al Festival cineastes com Fernando González Gómez i Raul Cerezo, Fercks Castellani i l’actor Javier Godino. A la secció “Being Different” es compta amb la presència de Johannes Grenzfurthner i Chino Moya. A la Secció “True Survivor” podrem trobar-hi el bielorús Vladimir Zinkevich i a Javi Camino. La Plataforma Filmin permetrà veure fins a 89 pel·lícules.

El Festival també ha organitzat una exposició retrospectiva a la sala Ca’ n Ametller, per a commemorar les 40 edicions, que restarà oberta fins el diumenge, 14 de novembre, dia del tancament del festival presencial.

Molins de Rei i el Baix Llobregat acullen, doncs, aquest mes de novembre un dels certàmens culturals més característics i prestigiosos de la comarca.

Font: TerrorMolins

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here