La Sala gran del CCR de Castellví de Rosanes ha reobert les portes per tornar a acollir activitats culturals, esportives i lúdiques, un cop han finalitzat les obres d’adequació que van començar a finals de febrer de 2020. L’equipament necessitava adequar-se a la normativa vigent, motiu pel qual amb anterioritat a les obres havia deixat d’acollir progressivament els actes que fins llavors s’hi celebraven.

Després que el Ple municipal ha realitzat el darrer tràmit administratiu per fer possible l’obertura, l’alcalde Adrià Camino ha declarat que “avui és un dia important per a Castellví perquè recuperem un espai simbòlic, l’únic espai cultural, esportiu i polivalent que tenim al municipi”.

Durant el curs 2015-2016 es va comunicar a l’Ajuntament que no es podia realitzar cap activitat a la sala perquè no complia la normativa que regula les activitats de concurrència publica.

El cost de les obres de la pista i la sala s’ha finançat amb les subvencions de la Diputació de Barcelona ( per valor de més de 100.000 euros) i amb recursos propis de l’Ajuntament.

La sala és propietat de l’entitat Centre Cultural i Recreatiu i els arranjaments s’han pogut fer a través d’un contracte d’arrendament.

Font: Ajuntament de Castellví de Rosanes

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here