El Complex Hospitalari Moisès Broggi amplia la seva cartera de serveis amb la posada en marxa d’una nova Unitat d’Obesitat i Cirurgia Bariàtrica, que permetrà tractar les obesitats més complexes des d’un equip multidisciplinari.

La nova Unitat està formada per un equip on hi treballen els serveis d’Endocrinologia i Nutrició, Cirurgia General, Pneumologia, Psiquiatria i Psicologia clínica, Anestesiologia i Rehabilitació.

Els pacients amb una obesitat complexa són derivats des de l’atenció primària o bé des del metge especialista.

Quinzenalment el Comitè Multidisciplinari de la Unitat comenta els pacients del programa per decidir si són aptes per a la cirurgia, així com la tècnica quirúrgica que se’ls hi pot oferir i les valoracions o proves pendents prèvies a la cirurgia. Un dels objectius de la nova experiència és reduir llistes d’espera en aquesta patologia en el territori.

El Complex Hospitalari està format per l’Hospital de Sant Joan Despí, , l’Hospital general de l’Hospitalet i l’Hospital Sociosanitari de l’Hospitalet. També hi participen l’Ajuntament de Sant Joan Despí i el Consell Comarcal del Baix Llobregat.

Font: Comunicació -Consorci Sanitari Integral

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here