El 19 de maig de 2018, a dos quarts de set del matí, tres individus van convèncer una noia per marxar amb ells en sortir d’una discoteca de Molins de Rei.

La noia que havia ingerit substàncies que li provocaven un deteriorament de les seves funcions intel·lectives i físiques va pujar a un vehicle que els acusats van portar fins un descampat de Sant Boi de Llobregat. Allà la van violar per torns i van gravar els fets, malgrat ella cridava i intentava fugir dels agressors. Després, sobre les 10 del matí, van tornar a pujar a la noia al cotxe i la van portar fins l’estació de Ferrocarrils de Sant Boi, on la van llançar fora del vehicle.

Ara els fets arriben a judici i la Fiscalia sol·licita penes de 43 i 46 anys de presó per als tres acusats de violar la noia. Se’ls imputen tres delictes, un d’agressió sexual amb accés carnal, com autors, i els altres dos com a cooperadors de les violacions; al responsable de gravar les imatges se l’imputa un delicte de revelació de secrets.

La Fiscalia sol·licita també una ordre d’allunyament de 10 anys més a la pena de presó i el pagament d’una indemnització de més de 30.000 euros d’indemnització a la víctima . Se’ls acusa d’haver-se posat d’acord per agredir a la noia que no va poder defensar-se en trobar-se sota els efectes de l’alcohol i produir-se els fets en un lloc apartat.

Aquesta petició de Fiscalia es produeix en uns moments en que Catalunya viu uns moments d’especial indignació pels diversos episodis de violència masclista que han tingut lloc recentment a Igualada i Lleida.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here