Novembre ens porta una nova companya impulsada pel Consorci de Turisme del Baix Llobregat. Es tracta de “AL BAIX, ofertes FLAIX”, una oferta de descomptes i promocions per a descobrir la comarca. Inclou possibilitats diverses com una ruta per la muntanya, una visita cultural, una experiència gastronòmica o passar una nit a la vora del mar o en plena natura. Els visitants poden gaudir de fins a 50 plans com aquests amb descomptes i promocions exclusives  i per un temps limitat, tres caps de setmana del 12 al 28 de novembre. Entrant al web del Consorci es pot accedir a la proposta i activar la promoció. L’usuari rep per email el descompte.

Entre les possibilitats que ofereix el Consorci destaquen les d’anar a  restaurants que ofereixen un 15 % de descompte a la carta, una visita autoguiada a la Cripta de Gaudí o conèixer el Castell de Castelldefels ( a la fotografia)  amb un 50 % de descompte en tots dos casos, anar a les Coves de Montserrat amb un guia amb un 10 % de descompte o fer excursions guiades pel Delta del Llobregat. D’altres ofertes inclouen visites a la Catalunya en Miniatura de Torrelles de Llobregat, a la via Ferrada Canal de les Dames a Collbató, viure l’experiència de provar el túnel del vent Windoor Realfly de Cornellà de Llobregat, assistir a un partit del RCD Espanyol a l’Estadi de Cornellà-El Prat, iniciar-se en la marxa nòrdica a Sant Just Desvern o participar en un taller per elaborar un menú amb xocolata a Castelldefels.

La intenció de la iniciativa és donar una nova empenta al sector turístic del Baix Llobregat, just abans de que arrenqui la campanya de Nadal.

El Consorci de Turisme del Baix Llobregat va ser creat l’any 2000 per promocionar el turisme comarcal. Aposta pel patrimoni natural i cultural i per millorar l’oferta turística d’una comarca com el Baix Llobregat, viva i sorprenent, i situada ben a prop de Barcelona.

Font: Consorci de Turisme del Baix Llobregat.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here