Entre el 15 i el 30 de novembre, la Biblioteca Montserrat Roig, de Sant Feliu de Llobregat, acollirà la Segona Edició del BiblioExtraradi, que aplegarà una vintena d’actes literaris i culturals sobre l’extraradi.

Durant les dues setmanes d’activitats visitaran la Biblioteca escriptors i escriptores com Núria Cadenas, Ignasi Riera, Najat El Hachmi, Manel Delgado, Carlos Peramo, Anna Pacheco, Maria Candel, Valentín Roma o Kiko Amat. Més enllà de la literatura també hi seran presents d’altres disciplines com la música, el cinema, la història o l’art.

Cinebaix projectarà la pel·lícula “Chavalas” ( Premi del Públic al Festival de Màlaga) basada en un barri de la perifèria de Cornellà. També es farà un taller de rimes de rap, contes i tallers per a infants i un concert de La Estrella de David.

S’analitzaran temes com el barri, la immigració, el moviment sindical i obrer, la llengua o el paper dels veïns i veïnes.

Anabel López, de la Biblioteca Montserrat Roig i coordinadora del BiblioExtraradi, explica que organitzen “actes al voltant de l’extraradi perquè ens sentim part d’ell, com a ciutadans que som d’una ciutat de l’àrea metropolitana, com Sant Feliu”.

Font: Biblioteca Montserrat Roig

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here