La cantant de Sant Climent de Llobregat, Aitana Ocaña, després de guanyar el guardó al Millor Artista en Directe a la gala de Los40 Music Awards celebrada a Mallorca, ha obtingut un altre premi destacat. Ha guanyat en la categoria de Millor Artista Espanyol a la gala dels EMA, European Music Awards, organitzada per la Cadena MTV a Budapest.

Aitana s’ha imposat a cantants com C. Tangana, Pablo Alborán, Ana Mena o Colectivo Da Silva. L’artista baixllobregatina, que no va poder assistir a la gala, ha declarat la seva felicitat pel premi des de el seu compte d’Instagram.

El gran triomfador de la gala va ser Ed Sheeran que ha guanyat els premis al Millor Artista i a la Millor Cançó. Els Premis MTV s’han celebrat a Hongria per apostar per la igualtat en un país cada vegada més marcat per posicions d’extrema dreta. S’ha volgut visibilitzar els drets del col·lectiu LGTBQ+ i s’ha programat per primera vegada en la seva història l’actuació d’un artista transsexual, l’alemanya Kim Petras

Aitana, des de que es va donar a conèixer al programa televisiu “Operación Triunfo” no ha parat d’acumular èxits. Ara ha rebut un nou reconeixement a una carrera que va en ascens.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here