El passat 16 de novembre es van començar a celebrar els actes de la Setmana de la Ciència de Molins de Rei, que anant més enllà del límit cronològic que marca la seva denominació es perllongarà fins el 2 de desembre.

Ja s’han celebrat tallers d’iniciació als drons o de cultiu hidropònic en família i s’ha inaugurat l’exposició “Saps de què està fet el teu mòbil?” que es podrà visitar fins el dia 9 de desembre a la Biblioteca del Molí (a la fotografia).

Aquest dilluns 22 s’ha organitzat el taller Bibliolab de robòtica en família, que es repeteix els dies 23, 24 i 29 de novembre i 1 i 2 de desembre en diverses edicions per temàtiques i edats diferents. Tots tenen lloc a la Biblioteca del Molí.

Es tracta de propostes dinàmiques, adreçades al públic familiar, amb la finalitat d’afavorir la vessant científica i tecnològica d’infants, a partir de 6 anys, i joves, apropant-los a les Tecnologies 4.0.

L’objectiu dels tallers és fomentar i potenciar la creativitat, la curiositat, la resolució de problemes, el pensament científic i el treball en equip.

Està organitzat per l’Ajuntament de Molins de Rei en col·laboració amb la Diputació de Barcelona.

Font: Ajuntament de Molins de Rei.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here