L’AMB té previst renovar prop de 70 paredes d’autobús als 36 municipis de l’àrea metropolitana, bona part dels quals a la comarca del Baix Llobregat,  per fer-les més accessibles i també millorar la zona d’espera dels usuaris. Amb aquesta finalitat s’instal·laran plataformes d’accés prefabricades per a l’embarcament als busos.

L’objectiu de l’operació és proveir a les persones usuàries d’espais d’espera que siguin accessibles, amplis i còmodes. Es vol garantir l’accés a persones amb mobilitat reduïda i ajudar als invidents a dirigir-se al punt d’entrada a l’autobús mitjançat una pavimentació podotàctil.

S’acaba de licitar el contracte per fer aquesta millora per un import de 720.599’99 euros ( IVA inclòs). La previsió és començar a renovar parades el primer trimestre del proper any 2022.

Un cop finalitzi el concurs i es faci efectiu el contracte , l’AMB definirà amb els serveis tècnics de cada ajuntament les parades que es renovaran a cada municipi. Dues parades de Bellvitge , a l’Hospitalet, i d’Esplugues de Llobregat ja ha estat renovades seguint questa estratègia.

Font: AMB

Fotografia: Catalunyapress

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here