Arriba una nova edició de la tradicional Festa de Sant Andreu. Entre el 26 i el 30 de novembre Sant Andreu de la Barca acollirà un seguit d’actes culturals i festius, reprenent activitats que la pandèmia va impedir l’any passat.

Tornen, doncs, la cercavila dels gegants, el concurs de pintura ràpida o el correfoc. A més de les propostes tradicionals protagonitzades per les entitats de la ciutat, també n’hi haurà d’esportives, com la pujada al Pi Tallat, o teatrals amb les obres “Els Burgarol”, “Coplas del Alma” o “Horta”.

La música també serà protagonista amb “Vine i toca!”, on tothom podrà tocar música amb un piano a la plaça de la Font i una guitarra als jardins Casa Pedemonte.

Dins la programació de la Festa de Sant Andreu s’inclouen també activitats mediambientals amb motiu de la celebració de la Setmana del Medi Ambient i de la Prevenció de Residus.

I Castellví de Rosanes celebra aquest proper diumenge, dia 28, la seva Primera Fira de Tardor. Els productes de la terra, les entitats, el comerç, l’artesania i diferents activitats seran protagonistes del dia, en què es farà també l’esperada reobertura oficial del CCR. La Fira de Tardor succeeix a la Fira de l’Oli tot i que les activitats relacionades amb aquest producte alimentari es mantenen inclosa la seva venda. Des de les 10 del matí fins a les 2 hi haurà actes  per a totes les edats.

Fonts: Ajuntament de Sant Andreu de la Barca i Ajuntament de Castellví de Rosanes

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here