La Universitat d’Innsbruck ha recreat a través de vuit maquetes el projecte de l’església de la Colònia Güell que l’arquitecte Antoni Gaudí no va finalitzar.

El professor Rainer Graefe, ex degà de la Facultat d’Arquitectura de la Universitat austríaca, va dirigir els treballs de recerca i reconstrucció. Les vuit maquetes de diferents tipus de material permeten visualitzar l’aspecte final de l’església de la Colònia Güell, segons la interpretació del grup de recerca dirigit pel professor Graefe, que durant 10 anys va estar treballant en aquest projecte de recreació.

Ara la Universitat ha fet donació de les maquetes al Consorci de la Colònia Güell. Aquesta donació permetrà exhibir el conjunt de les maquetes en el Centre d’Interpretació de la Colònia, fet que suposarà una millora del projecte museístic que actualment acull, complementant l’exposició amb la part de la recreació de l’església.

El Consorci de la Colònia Güell és una entitat pública integrada pel Consell Comarcal del Baix Llobregat, l’Institut Català del Sòl de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Santa Coloma de Cervelló, municipi del que forma part la Colònia.

Font: Consell Comarcal del Baix Llobregat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here