Aquest dissabte, dia 27 de novembre, des de les 10 del matí i fins les 2, es celebra a la seu de l’Agrupa de Molins de Rei la votació per escollir la millor proposta de monument a la Plaça 1 d’octubre. Estan convocades les bases d’Òmnium Cultural, Plataforma per la Llengua, CEM i Assemblea Nacional Catalana (ANC).

Les propostes han estat exposades a la mateixa seu de l’Agrupa durant els dies 25 i 26 de novembre.

Acabada la jornada electoral es realitzarà el recompte de vots. La proclamació de la proposta guanyadora del “Concurs del Projecte d’Escultura Commemorativa de l’1 d’octubre de 2017” es farà la seu de l’Agrupa aquest proper dimecres, 1 de desembre, a dos quarts de 8 del vespre.

Aquesta activitat és la culminació del Concurs d’idees per l’escultura que es vol instal·lar a la Plaça 1 d’octubre en el marc de la remodelació de la plaça. Les bases del Concurs, que era obert a tots els molinencs i molinenques, fixa un pressupost màxim de 6.000 euros. Abans del 31 de desembre el guanyador o guanyadora haurà de desenvolupar i fer la  presentació definitiva del seu projecte. L’execució va a càrrec de l’artista amb el suport de les entitats convocants.

La implantació de l’escultura anirà en funció dels terminis d’urbanització de la plaça, atès que l’Ajuntament de la vila s’ha de fer càrrec, segons acord de Ple, de la fonamentació, instal·lació i enllumenat de l’obra. El consistori actual de Molins de Rei està presidit per l’alcalde socialista Xavi Paz.

Font: ANC Molins de Rei

Fotografia: Viu Molins de Rei

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here