Un foc originat a la cuina d’un àtic situat al carrer de Barcelona del Prat de Llobregat ( a la fotografia), ha causat aquesta  matinada la mort d’una dona de 77 anys.

Al lloc dels fets s’hi han desplaçat set dotacions dels Bombers de la Generalitat, que, quan han arribat, s’han trobat amb un edifici amb molt de fum.

Els Bombers han instat els veïns a confinar-se en els seus pisos i han revisat la resta d’habitatges de la finca. Però quan els serveis d’emergència han registrat l’immoble afectat pel foc, han trobat a la seva habitació una dona morta a causa de la inhalació de fum.

En l’operatiu hi han participat agents de la Policia Local del Prat, quatre dels quals han patit  intoxicacions lleus per inhalació de fum. Dos d’aquests policies han estat traslladats al l’Hospital Moisès Broggi de Sant Joan Despí i els altres dos han rebut l’alta al mateix lloc dels fets.

A més dels Bombers de la Generalitat i de la Policia Local del Prat  també han   intervingut en l’actuació quatre ambulàncies del SEM i diverses dotacions de Mossos d’Esquadra. Els Bombers estan investigant les causes que han pogut provocar el foc.

Font: Bombers de la Generalitat

Fotografia: CCMA

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here