El Cos de Mossos d’Esquadra, el Cos Nacional de Policia i la Guàrdia Civil han iniciat aquest dimarts a primera hora un operatiu en diversos municipis catalans  contra una xarxa dedicada al narcotràfic. Els Mossos preveuen diverses entrades en habitatges i escorcolls.

S’estan efectuant registres en diferents localitats del Baix Llobregat, del Vallés Occidental, del Barcelonès i també del Tarragonès. Un dels municipis amb més presència policial és Sant Andreu de la Barca. Segons ha informat la redacció de TVE a Catalunya, en aquesta localitat del Baix Llobregat s’estarien escorcollant diversos domicilis i en un d’ells sembla que hi viuria el presumpte cap de l’organització criminal que es vol desmantellar.

No és la primera vegada que els cossos policials porten a terme operatius contra la droga a Sant Andreu. El passat mes d’abril va ser desarticulada una organització que traficava amb drogues des d’un taller mecànic. Van ser detingudes quinze persones.

L’operació d’avui es produeix després que Mossos d’Esquadra i Cos Nacional de Policia detinguessin el passat divendres cinc persones en una operació contra una xarxa internacional que també traficava amb drogues a les àrees metropolitanes de Barcelona i Tarragona.

Font: Mossos d’Esquadra

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here