Després del parèntesi de l’any passat, Cornellà de Llobregat acollirà entre el 23 i el 31 de desembre -a excepció del 25 i 26-, la 28a edició de la Fira Infantil de Nadal, que enguany estrena nova ubicació al Parc Esportiu Llobregat (PELL)

L’espai firal estarà distribuït en diferents racons del pavelló poliesportiu i el hall de l’equipament. A l’oferta tradicional de la fira, enguany se suma una zona d’exposició de diorames de Playmobil i l’espai Cornellà en Miniatura, àrea infantil que permet el joc i el passeig gaudint de reproduccions en miniatura d’edificis i llocs emblemàtics de Cornellà. Per evitar aglomeracions, l’organització recomana comprar les entrades de forma anticipada i limitar al màxim el nombre d’acompanyants adults.

A la pista del pavelló les persones  visitants trobaran la zona dels castells inflables i l’àrea esportiva per practicar futbol, handbol, bàsquet i korfball. A les marquesines superiors es situaran les paradetes amb productes nadalencs i a les cantonades el karaoke i diferents tallers de creativitat i manualitats. En la zona del hall, la canalla podrà gaudir del Tot-Toc Jocs fet amb portes reciclades i de la zona de la Ludoteca PELL pels més menuts.

Les llums de Nadal ja iluminen la ciutat

La festa d’encesa es va celebrar el dijous 2 de desembre a la plaça de Catalunya. Va començar amb uns tallers per a nens i nenes per elaborar un element que permetés generar l’energia necessària per encendre oficialment l’enllumenat nadalenc. Finalment, a les 19.00h tota la ciutat va començar a brillar de manera especial.

La festa de dijous va donar inici a un ampli ventall de propostes organitzades per l’Ajuntament i l’associació Cornellà Compra a Casa per dinamitzar el comerç de proximitat i gaudir de les festes de la ciutat.

Font: ACN i Ajuntament de Cornellà 

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here