Lluís Tomàs, destacat membre de la Federació de PSC del Baix Llobregat, ha mort als 63 anys d’edat. Tomàs havia estat alcalde de Castellví de Rosanes durant quinze anys, entre el 2000 i el 2015. En les eleccions municipals de 2015 va encapçalar la llista del PSC a l’Ajuntament de Martorell intentant que els socialistes assolissin l’alcaldia però no va poder impedir la victòria del convergent Xavier Fonollosa, actual alcalde, que va obtenir 8 regidors pels 4 del PSC; des de llavors ha estat portaveu del grup municipal socialista en aquella localitat. També ha ocupat llocs de responsabilitat al Consell Comarcal del Baix Llobregat i a la Diputació de Barcelona, i diferents càrrecs orgànics dins la Federació del PSC de la comarca. En l’actualitat estava vinculat amb l’esport i amb Ràdio Martorell i Ràdio Sant Andreu de la Barca.

El PSC del Baix Llobregat ha lamentat el traspàs de Lluis Tomás i ha afirmat que el recordaran sempre “com un polític amb una gran vocació i passió per millorar la qualitat de vida dels seus veïns i veïnes, especialment la de les persones més desafavorides”. Han ressaltat també la seva “proximitat i el seu tarannà dialogant i de consens”.

L’Ajuntament de Castellví de Rosanes ha publicat també una nota de condol pel traspàs de qui fou alcalde del municipi. Recorda que Tomàs va accedir a l’Ajuntament com a regidor l’any 1991 càrrec que va mantenir fins que fou escollit alcalde l’any 2000. L’Ajuntament ha anunciat que decretarà dos dies de dol oficial. L’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, amb qui va competir democràticament a les eleccions municipals, ha penjat un tuït qualificant Tomàs de “gran servidor públic”. Els Comuns del Baix Llobregat han publicat una nota enviant el seu condol a la família i amics i als seus companys i companyes del PSC de la comarca.

Fonts: PSC-Baix Llobregat i Ajuntament de Castellví de Rosanes.

Fotografia: Regió 7

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here