Carol Rodríguez Colás, a la millor direcció novella, i Ángela Cervantes, a la millor actriu revelació, han estat nominades als Premis Goya 2022, que es lliuraran el proper dia 12 de febrer en una gala que tindrà lloc al Palau de les Arts a València. Serà la 36 edició d’aquests premis que atorga l’Acadèmia del Cinema Espanyol.

La pel·lícula explica la història de Marta, Desi, Soraya i Bea, amigues inesperables en l’adolescència que es tornen a trobar al barri per viure una autèntica i tragicòmica amistat. De fet, la pel·lícula explica la vida a Cornellà des del punt de vista de la Marta (Vicky Luengo).

La debutant i nominada Carol Rodríguez Colás va dirigir a la seva ciutat de Cornellà una pel·lícula lluminosa sobre l’amistat i la necessitat de reivindicar les arrels de la perifèria. És llicenciada en Comunicació Audiovisual, directora de cinema i televisió. Ella ha explicat que “quan era jove vaig viure la vergonya de ser de barri, era un auto-odi”; ara reivindica els seus orígens a la perifèria.

El passat mes de setembre Carol Rodriguez Colás va presentar en una sessió gratuïta la seva pel·lícula davant els veïns i veïnes de Cornellà, a la Plaça Catalunya de la seva ciutat. Ho van organitzar l’Ajuntament i els productors de “Chavalas”, Bin Fang, Miguel Torrent ( Balance Media Entertainment) i Marta Figueras ( Pronarfi). El film tornava al marc on transcorre l’acció i on es va rodar amb la col·laboració  de nombrosos ciutadans, ciutadanes i entitats de Cornellà.

“Chavalas” ja va guanyar el Premi Movistar+ a la millor pel·lícula al Festival de Málaga. Ara aspira a conquerir els dos Goyas.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here