El Baix Llobregat compta amb esportistes de primera categoria. I al llarg d’aquest pont tres han estat protagonistes de bones noticies

Laia Sanz, la pilot de Corbera de Llobregat, va recollir, a Monte Carlo, durant la Gala de la Federació Internacional de Motociclisme els guardons corresponents als campionats del món de trial i enduro femení del 2021. Acabada la gala, aquest dimecres ha començat el Ral·li Hail d’Aràbia Saudita per preparar la seva participació en cotxe al Dakar 2022 que comença el proper 2 de gener.

Un altre pilot de cotxes, Pepe Oriola, de Gavà, es manté líder del Campionat TCR Sud-Amèrica, després de fer pòdium a la cursa celebrada a Cabalén , a l’Argentina. Oriola afrontarà com a primer classificat del campionat les dues darreres proves previstes pels dies 18 i 19 de desembre a Concepción, a l’Uruguai, amb possibilitats reals d’acabar guanyant aquest important campionat. De moment ja ha aconseguit el títol per equips, al costat dels seu company Rahael Reis, per a W2 Pro GP.

I el jugador de bàsquet de Sant Boi de Llobregat, Marc Gasol, després de jugar i triomfar a la NBA, ha debutat com a jugador de l’equip Bàsquet Girona , al Pavelló de Fontajau, contribuint de forma decisiva a derrotar per 89 a 47 al Levitec d’Osca. Gasol, que també és president del club, ha volgut acabar la seva carrera esportiva jugant a un club que participa en una competició relativament humil com la Lliga LEB Or.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here